23. april 2024

Noen sykkelturer i Alta høsten 2022 og våren 2023

l

Mange flotte alternativer for sykkelturer i Alta-regioner

Denne sykkelruta gikk fra Kronstad til Bullkaia, opp til Komsa, videre til Tollvika, til båthavna og hjem Aronnes-veien.

Denne turen gikk via Kaiskuri til Øvre Alta
bru, til Gakori, nesten til Kvenvik og tilbake
hjem via Saga. En frisk tur på over 40 km.

Den her gangen syklet jeg via Mathisdal-krysset ned til gamle Kåfjord bru. Derfra er det en lang bakke med 8 % stigning, og videre ned til naturskjønne Kvenvik vest og Simanes. Turen mellom Kvenvik og Alta museum et svært variert, og naturen er særlig vakker når solen skinner på sjøen. En av mine favorittområder.
Som båtmann og som en som elsker sjøen, sykler jeg ofte innom Altas to båthavner. Selv har jeg min Nord West 740 i Alta båthavn, så derfor blir det ofte et besøk i båten når jeg er på mine sykkelturer. En vinn-vinn situasjon!

Tekst kommer…

Tekst kommer…

 

Tekst kommer…

fffTekst kommer…

 

Tekst kommer…

 

Tekst kommer…

 

Tekst kommer…

 

 

Tekst kommer…

 

 

Tekst kommer…

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *