https://www.hbardsen.com

18. august 2022

Andakt på eldretreffet i ELM 18.11.2021

Og dette tilbudet er det stort sett alt fra 10 til godt over 20 personer som regelmessig benytter seg av. Tilbudet er meget godt tatt i mot, og mange  venter bare på følgende gang skal få møtes til sang, andakt, felles lunsj, bønn og hyggelige samtaler.

Eldretreffet holdes to ganger i måneden på torsdagene, fra kl. 11 til kl. 13.  Andaktene er det jeg som hittil har holdt. Og om ikke jeg har anledning, leser de en andakt og andre skrevne stykker, og samtaler om det som hver og en måtte ønske å ta opp. Veldig ofte er det noen som ønsker forbønn enten for seg selv, for non av sine egne og kjære, for noen som er syk, opplever sorg, motgang eller prøvelser eller hva det enn måtte være. Gjennom samtaler og vitnespyrd lærer vi hverandre bedre å kjenne, og blir også på den måte til hjelp og støtte for hverandre. Det er veldig bra! Så diakoniutvalget gjør en veldig god jobb, noe vi alle er veldig takknemlige for!

I dag var vi bare åtte til stede, men tross det hadde vi det trivelig sammen. Også i dag var det jeg som holdt andakten, og den fikk jeg lyst å dele med dere. Kanskje er det noen der ute som har lyst til å lytte til andakten? Håper den kan bli til trøst for noen. Selvsagt er andakten ikke bare for de eldre, men faktisk for alle som har et ønske om få bli bevart i troen helt til Jesus kommer for å hente sine egne hjem. Og selv om du kanskje ikke ennå har blitt en kristen, men har et håp om å bli det og å bli frelst, så vil Gud begynne en god gjerning også i deg, om du bare åpner opp for ham. Og får han slippe inn i ditt hjerte og i ditt liv, er han også mektig til å fullføre sett eget verk inntil Jesu Kristi dag og å føre deg også frelst hjem til sin himmel. Det får vi be om!

Lytt til andakten:

Tekst: “Og jeg er fullt viss på dette at han som begynte en god gjerning i dere, vil fullføre den inntil Jesu Kristi dag”, Fil 1:6.

 


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.